+380673870816 +380673870816

Податківці Рівненщини за партнерські стосунки з бізнесом

В ДПС у Рівненській області відбулася зустріч з підприємцями і бізнесменами, представниками державних та громадських організацій, засобів масової інформації. Податківці визначили пріоритети своєї роботи сьогодні - це поліпшення сервісу для платників податків та відмова від фіскальних методів. Адже, бізнес повинен функціонувати у площині закону, а державні органи мають надавати можливість сумлінним платникам працювати в комфортних умовах. Про це повідомив відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Рівненській області.
    З метою подолання проявів корупції в органах державної податкової служби та ліквідації перешкод, що заважають провадити підприємницьку діяльність, під егідою Голови ДПС України Олександра Клименка, запроваджується сервіс для платників податків "Пульс податкової".  
    Присутні також обговорили окремі проблемні питання, які виникають у зв'язку із змінами, внесеними до Податкового кодексу України щодо спрощеної системи оподаткування. Адже, протягом січня податківці проводили масову інформаційну кампанію щодо перереєстрації підприємців. Від фізичних осіб - підприємців до податкових органів області надійшло 24,5 тисячі заяв. Понад 3 тисячі суб'єктів господарювання - юридичних осіб також будуть вести спрощений облік. Проведення кампанії перереєстрації, в цілому, показало, що застосування спрощеної системи оподаткування дає підприємцям широкі можливості для розширення бізнесу.

Схожі статті