+380673870816 +380673870816

Поблизу Рівного маршрутка врізалася у вантажівку: загинуло дев’ять людей

Жахлива автопригода, що трапилась на Рівненщині 19 січня, забрала дев’ять життів. Семеро людей, серед яких і 11-річна дівчинка, загинули на місці ДТП. У Рівненській центральній міській лікарні, куди були шпиталізовані вісім пасажирів із травмами різних ступенів важкості, лікарі констатували смерть іще двох людей.  Загалом у транспортному засобі разом з водієм перебувало 19 осіб. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС в Рівненській області.
     Із РЦМЛ 12-річну дівчинку було госпіталізовано до Рівненської обласної клінічної лікарні. Як з’ясувалося, 41-річний водій "Фольксвагена – ЛТ-46", житель Здолбунівського району Рівненської області, на автодорозі "Західний під’їзд до міста Рівне", повертаючись із Чернівецької області, куди напередодні відбув із прочанами на богослужіння, не впорався з керуванням, в результаті чого виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із вантажівкою "Рено Магнум", під керуванням 49-річного жителя Львівщини.
     За даним фактом порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України. Водій "Фольксвагена – ЛТ-46" затриманий у порядку статті 115 Кримінально-процесуального кодексу України. По справі призначено ряд експертиз, триває слідство.

Схожі статті