+380673870816 +380673870816

Поблизу одного із кафе Рівного молодики погрожували перехожим пістолетами

У бійці поблизу одного з придорожніх кафе Рівного постраждала дружина прокурора Рівненського району. Вона стала випадковою жертвою хуліганів, які зясовували стосунки на вулиці Дубенській. 

Рівнянин Микола Ємець, став випадковим свідком так званих бойових подій, що розгорнулися поблизу Рівного. У той день він повертався додому після гри у футбол. За його словами, спочатку невідомі молоді особи погрожували один одному та перехожим пістолетами. Згодом почали трощити бітами припарковані авто.

Загалом, хулігани пошкодили 4 автомобіля. В одному з них знаходилися дружина та дитина співробітника Рівненської районної прокуратури. Жінці склом поранило око.

Микола Ємець також став жертвою хуліганів. Після бійки його звільнили з лав Державтоінспекції та за його словами, не провівши службового розслідування. У ДАІ чоловік працював 10 років. Своє звільнення вважає несправедливим, але оскаржувати його не планує. Він розповів, що просто опинився не в тому місці і не в той час. Тепер усі обставини хуліганства тепер з’ясовують правоохоронці.

Схожі статті