+380673870816 +380673870816

Підопічних Рівненського міського Будинку дитини відвідала Уповноважена Верховної Ради України з прав людини Ніна Карпачова

Нині у закладі 141 малюк від народження і до трьох років. А це сироти, позбавлені батьківського піклування, діти з вадами фізичного та розумового розвитку. Ніна Карпачова привезла маленьким вихованцям закладу іграшки та солодощі. Про це повідомила прес-служба Рівненської ОДА.
     Також вона разом з головою облдержадміністрації Василем Берташем оглянула побутові умови підопічних та поспілкувалася з керівництвом Будинку дитини. Побаченим та почутим столична гостя залишилася задоволена, адже у закладі використовують нові методи навчання, виховання та реабілітації. Відтак, у діток є шанс стати повноцінними громадянами держави.
     Нині в Рівненському міському Будинку дитини функціонує 9 виховних груп. Є тут, зокрема, басейн, зал ЛФК, кабінети масажу, голкотерапії, мікрохвильової, резонансної терапії та інші. З дітками займаються логопед, сурдопедагог, дефектолог, психолог.
     Натомість має заклад і проблеми. Актуальним питанням для його керівництва є ремонт даху, адже цей Будинок дитини - один із найстаріших в Україні (створений у 1944 році), а тому покрівля потребує ремонту. Очільник області Василь Берташ запевнив, що про проблему він знає, і вже наступного року Будинок дитини матиме новий дах.

Схожі статті