+380673870816 +380673870816

Під час пожежі рятувальники Волині не допустили вибуху газового балону

Кілька днів тому трапилася пожежа в господарській будівлі мешканця села Прилуцьке Ківерцівського району Волинської області. На місце події було направлено відділення рятувальників міста Луцька та чергову варту п пожежної частини міста Ківерці. Вже за 10 хвилин підрозділи МНС розпочали боротьбу з вогнем. Про це повідомив центр пропаганди ТУ МНС у Волинській області.
    Пожежа розвивалося дуже швидко, на час прибуття підрозділів служби "101" вогонь охопив всю господарську споруду, суміжну з гаражем. Для того, аби проникнути до осередку пожежі, рятувальникам довелося вибивати ворота спеціальним ломом. Всередині палаючої будівлі вогнеборці виявили 2 газових балона. Існувала загроза вибуху, тому для охолодження ємностей рятувальники подали потужні водяні струмені із спеціальних стволів, а потім винесли їх на вулицю.
    Повністю ліквідувати пожежу рятувальникам вдалося через 37 хвилин. Як з’ясувалося, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при монтажі електропроводки, що і спричинило її коротке замикання.

Схожі статті