+380673870816 +380673870816

Перспективи розвитку Рівненщини в 2012 році прописали в регіональному плані дій

Цей план обговорили та ухвалили члени обласного комітету з економічних реформ під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Анатолія Юхименка. Про це повідомила прес-служба Рівненської ОДА.
    Зокрема, задля впровадження Програми економічних реформ на 2012-2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава", на Рівненщині працюватимуть за 15 напрямками. 
    Так, в області реформуватимуть освіту, медицину, систему надання соціальної підтримки, житлово-комунальне господарство, транспортну інфраструктуру та інші галузі. Втім, для реалізації соціально важливих проектів необхідно посилювати економічний потенціал Рівненщини, зауважив Анатолій Юхименко. А тому першочергове завдання влади – сприяти розвитку бізнес-середовища в регіоні. Відтак, в області працюватимуть над створенням обласного ділового центру, де потенційним інвесторам презентуватимуть потенціал регіону. Водночас іноземці та місцеві підприємці зможуть оперативно отримати в бізнес-центрі всі необхідні дозволи та якісні адміністративні послуги.

Схожі статті