+380673870816 +380673870816

Перемогу у конкурсі професійної майстерності медичних сестер здобула тернопільчанка

Рівненщина цими днями провела п’ятий Всеукраїнський конкурс професійної майстерності медичних сестер "Ескулап-професіонал 2011", який проходив у три етапи. 

Впродовж трьох днів 24 учасниці Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності "Ескулап-професіонал" змагалися за звання кращої медичної сестри. На першому етапі учасниці писали тести, на другому - поважне журі перевіряло теоретичні знання конкурсанток, третього ж дня - учасниці презентували свої власні творчі виступи на тему "Про що мріє медсестра".

За словами директора Рівненського медичного коледжу Ростислава Сабадишина, найприємнішим у конкурсі став високий рівень теоретичних знань медичних працівників. 

Ростислав Сабадишин, директор Рівненського державного медичного коледжу:

позитивним в цьому конкурсі є те, що медсестри, які пропрацювали по 8-10 років показати достатньо високий теоретичний рівень знань. Зрозуміло, що вони вже давно закінчили навчальні заклади, але не дивлячись на це, вони зберегли ці знання на високому рівні.

До складу журі увійшли відомі медики, керманичі лікарень, медичних навчальних закладів та працівники Асоціації медичних сестер України. За словами члена журі Світлани Платовської, вже після другого етапу виокремилися лідери конкурсу.

Світлана Платовська, член журі, президент Асоціації медичних сестер в Одеській області:

ми виділили сім сильних конкурсанток. Між ними і розгорілася запекла боротьба, адже різниця в оцінках була в один-два бали. Всі крапки над "І" розставив третій тур.

За підсумками трьох конкурсів перемогу здобула Олеся Демборинська з Тернополя, яка впродовж 8 років працює медсестрою.

Олеся Демборинська, переможниця конкурсу:

я наполегливо готувалася до конкурсу. Як і всі учасниці, я дуже хвилювалася. Всі дівчата були сильними суперницями.

Окрім звання найкращої медсестри України, переможниця отримала і цінний подарунок – плазмовий телевізор. Отож, за традицією, наступний конкурс професійності медичних сестер проводитиметься у місті переможниці - в Тернополі.


110919_Best Medsestra sferadesigner

Схожі статті