+380673870816 +380673870816

Острозька академія у "Книзі рекордів України"

У рамках Року української пісні, що проголошено в Національному університеті "Острозька академія", та щорічного культурно-спортивного свята "Рекреація" спудеї університету встановили рекорд на найбільше письмове вшанування історії української пісні, який ввійшов до "Книги рекордів України". Про це повідомила прес-служба Острозької академії.
     Викладачі, студенти, керівництво академії висловили свою щиру любов до рідної пісні яскравими малюнками, теплими словами та текстами окремих композицій на близько 4 тисячах аркушів паперу, які склали суцільний ланцюг довжиною у 1155 метрів і ще раз об’єднали Острозьку академію у єдине ціле. 
     У встановленні рекорду взяло участь 770 осіб. Паперова стрічка зі щирих слів любові до української пісні поєднала студентів, професорсько-викладацький склад університету, ректорат, родини викладачів, а також поважних гостей свята. 
     Представник рекордів України в західному регіоні заслужений діяч мистецтв України Віталій Іваницький, що стежив за тим, аби акція була офіційно визнаною та привернула належну увагу української громадськості, привітав Острозьку академію із таким великим досягненням, нагородивши її дипломом про рекорд. Він висловив сподівання, що такі ініціативні й креативні люди як спудеї академії ще неодноразово дадуть про себе знати не лише Україні, а й усьому світу.

Схожі статті