+380673870816 +380673870816

Острог відзначив 911-річчя

5 червня на святкування Дня міста, до Острога з'їхалося багато поважних гостей: перший заступник голови облдержадміністрації Анатолій Юхименко, керуючий справами обласної ради Микола Яцюк, екс-голова Держкомпідприємництва Олександра Кужіль, голови польських міст-побратимів, міські голови обласного значення Рівненщини. Про це повідомила прес-служба Рівненської обласної ради.
     За сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня міста М. Яцюк від імені голови обласної ради та депутатського корпусу вручив Почесну грамоту і пам'ятний знак обласної ради Любові Ковальчук, Острозькому міжрайонному прокурору, Подяки обласної ради Володимиру Степанюку, приватному підприємцю і колективу Острозької дитячої музичної школи.
     Крім офіційних урочистостей гості міста мали змогу відвідати "Містечко майстрів", де були представлені предмети народно-декоративного, ужиткового мистецтва, продукція кращих товаровиробників, староукраїнська кухня, дегустація медовухи. На Замковій горі на відвідувачів чекали майстер-клас з писанкарства, продаж виробів з меду та воску, чеканка святкових монет з гербом міста Острога, частування княжою похідною кашею та дегустація відродженого хмільного меду часів князів Острозьких. У розважальній програмі також були дитячі ігротеки, конкурси, показ моделей модного одягу, караоке, вогняне шоу та безліч інших забав.

Схожі статті