+380673870816 +380673870816

Опалювальний сезон у Рівному під загрозою зриву – голови ОСББ

Фото ілюстроване

Про готовність до опалювального сезону сьогодні, 15 жовтня міський голова Рівного Олександр Третяк обговорив з головами ОСББ.

Під час наради голови висловили ряд зауважень щодо якості теплоносія, а також побоювання щодо зриву термінів запуску теплопостачання в зв’язку з ремонтними роботами в мікрорайоні Північний та вул. Степана Бандери (розрита мережа і відсутність теплоносія в мережах).

За словами міського голови, він особисто виїхав та перевірив технічну готовність котельні та хід виконання ремонтних робіт в озвучених проблемних точках. Керівник Олександр Ющук запевнив, що котельня готова до запуску, пройшли всі необхідні випробування та технічні експертизи. Завершуються всі необхідні підготовчо-ремонтні роботи.

За словами керівника “Рівнетеплоенерго” підприємство технічно готове до початку опалювального сезону. Запевнив, що збоїв не буде і тепловики почнуть подавати тепло мешканцям міста вчасно.

Наразі технічна готовність розпочати опалювальний сезон у ТОВ “Рівнетеплоенерго” є, підприємство підготувалося на 90%. Сьогодні цей процес пришвидшили, і до понеділка 100% будинків буде готово”,- пообіцяв мер міста Рівне.

Схожі статті