+380673870816 +380673870816

Олег Сало звітував про роботу правоохоронців

На прес-конференції найбільше привернув увагу журналістів  факт торгівлі людьми. 22-річна рівнянка, яка займалася проституцією, спробувала продати власного 9-місячного сина. Проти жінки порушена кримінальна справа за фактом недогляду за дитиною та планувалося позбавлення її батьківських прав. Тому горе-мати вирішила -  поки триває розгляд справи, хлопчика продати. Ціну встановила – 40 тисяч доларів. Втім до правоохоронців надійшла оперативна інформація, тому покупці  виявились підставними, а гроші міченими. Три тижні тому була проведена спеціальна операція у готелі "Мир" і жінку затримали. Наразі ж триває слідство.

Не менш болючою для правоохоронців є тема хабарів. З початку року було зафіксовано 6 фактів хабарництва. Останнє, наприклад, стосується керівника одного із структурних підрозділів ЗАТ "Ей-І-Ес Рівнеенерго".  

Загалом Олег Сало роботою правоохоронців задоволений. Зізнається, той факт, що кількість звернень громадян до органів внутрішніх справ збільшилась у 1,5 рази говорить сам за себе. Людмила Савонькіна, Леонід Сипатий, інформаційний випуск новин.

Схожі статті