+380673870816 +380673870816

Офіцери рівненського гарнізону займуться туризмом

Усі ті, хто звільнився з військової служби, або пішов у запас можуть отримати додаткову освіту за державні кошти  - спеціальність "Менеджмент готельного та туристичного бізнесу". Спеціалісти у цій сфері, як зазначають фахівці, до Євро-2012 зайвими не будуть.
     Цього року таку можливість використали 30 військовослужбовців. Вперше до проекту долучилися і сім’ї офіцерів. У програмі перепідготовки рівненські військові задіяні не вперше. У 2007 та 2009 роках освоювали спеціальності у галузі фінансових ринків та управління персоналом. 
     Валерій Плюссер, пішов на курси з далекоглядними планами. Військову службу покидати не збирається, але новизни в життя все-таки вирішив додати. Вивчати краєзнавство, економіку, правознавство, бухгалтерію, фінанси, інформатику та інше, Валерій Плюссер планує під час відпустки та в післяобідню пору. Переконаний, що від такого шансу відмовлятися не варто. 
     Окрім того військова служба, як показує практика, лишає хороший слід на характері та поведінці людини. Тому безробітними офіцери після курсів лишаються рідко. Для цього потрібно справно ходити на лекції та складати іспити.


110428_Viyskovi sferadesigner

Схожі статті