+380673870816 +380673870816

ОДА та громадськість обговорили важливі питання медицини краю

Фото пресслужби РОДА

Проблеми функціонування галузі охорони здоров’я на Рівненщині сьогодні обговорили під час круглого столу, ініційованого громадською радою при Рівненській ОДА.

До обговорення долучилися перший заступник голови РОДА Сергій Подолін, директор департаменту цивільного захисту та охорони здоров’я населення РОДА Олег Вівсянник, керівники та представники медичних закладів області та м.Рівне. Повідомляє пресслужба РОДА.

«Приємно, що громадська рада при Рівненській ОДА активно допомагає місцевим органам влади, дає певні рекомендації. Звичайно, галузь охорони здоров’я потребує удосконалення, проте є багато позитиву. Медична реформа, яка проводиться у нашій державі, – складна, але вона дає свої результати. Від сьогоднішньої зустрічі я очікую конструктивних зауважень та пропозицій для покращення роботи медичних закладів області», – зазначив Сергій Подолін.

«Завдяки сьогоднішньому заходу ми зможемо подивитися на функціонування галузі охорони здоров’я на Рівненщині з іншого ракурсу», - зазначив Олег Вівсянник.

Зокрема обговорили особливості функціонування та фінансування медичних закладів, проблеми вірусних гепатитів та цирозів печінки, лікування та стоматологічна реабілітація дітей та ін.

Схожі статті