+380673870816 +380673870816

Обвинувачений у розбійному нападі на пенсіонерку постане перед судом

Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

Слідчі відділення №1 (м. Рівне) Рівненського РУП скерували до суду матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом відносно уродженця Херсонщини. За скоєне йому загрожує черговий строк — до 12 років позбавлення волі. 

Нагадаємо, 31 березня цьогоріч на подвір’я 78-річної жительки села Бронники прийшли двоє невідомих чоловіків. Запевняючи, що раніше допомагали їй по господарству, попросили поїсти. Коли жінка на кухні відволіклася на телефонний дзвінок, один із них вдарив її по голові невідомим предметом, після чого обоє нанесли понад дев’ять ударів ногами та кулаками. Непритомну жінку зв’язали скетчем, після чого заволоділи понад 30 тисячами гривень.
Працівникам карного розшуку вдалося встановити місце знаходження та затримати одного із нападників. Ним виявився 53-річний уродженець Херсонської області. Його розшукали у місті Гола Пристань.  

Відомо, що зловмисник раніше судимий за розбійні напади, а з місць позбавлення волі звільнився лише цьогоріч. В сукупності за ґратами він провів 35 років.
У скоєному не зізнається, із органами досудового розслідування не співпрацював.

Втім, за результатами зібраної доказової бази слідчі повідомили 53-річному чоловікові про підозру у розбійному нападі, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, поєднаному із проникненням у приміщення, за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України. Матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом скерували до суду.

Вирок зловмисник очікуватиме під вартою у слідчому ізоляторі, де він у перебував під час досудового розслідування. 

Розшукові заходи щодо іншого нападника тривають.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Схожі статті