+380673870816 +380673870816

Необережне поводження з вогнем – причина загибелі 16–річного підлітка

Днями слідчі Острозького МВ УМВС України в Рівненській області поставили крапку у трагедії, яка сколихнула у листопаді минулого року всю Острожчину.  
     Нагадаємо, що 17 листопада минулого року у лісопосадці між селами Вельбівне та Кургани правоохоронці знайшли обгоріле тіло 16–річного Олега. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС України в Рівненській області.
     За висновком судово-медичної експертизи смерть підлітка настала від опікового шоку. Тож, аби більш детально з'ясувати обставини та причини смерті хлопця, співробітники слідчого відділення Острозького МВ порушили кримінальну справу за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). 
     У ході розслідування правоохоронцям вдалося встановити останні години життя юнака. Так, 16 листопада, Олег із самого ранку відправився у село Кривин Славуцького району Хмельницької області, де працював його вітчим. Саме останній і дав парубку велосипед, невеликі гроші та каністру, аби Олег, по дорозі додому, придбав бензину для домашнього користування. Купівлю пального підтвердили і свідки, які бачили хлопчика того дня.
     Однак, Олег в дорозі затримався, а тому вчасно додому не повернуся. Стривожена мати обдзвонила усіх сусідів та родичів, а згодом - лікарні та морги. Не знайшовши сина, вона врешті решт звернулася до правоохоронців. 
     На місце події виїхала слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти та керівництво міськвідділу. Олега знайшли неподалік будинку у лісопосадці. Причина загибелі за висновком експертів – необережне поводження з вогнем. Швидше усього, маючи при собі бензин, він не замислився про небезпеку паління чи розведення багаття, а це спровокувало раптовий вибух, який і забрав життя підлітка.

Схожі статті