+380673870816 +380673870816

Наталія Королевська поділилася планами щодо політичної весни

Цими вихідними народний депутат, лідер Української соціал-демократичної партії Наталія Королевська відкрила свято Масляної у Музеї народної архітектури та побуту "Мамаєва Слобода", що у Києві. 

У центрі народознавства опозиційний лідер зібрала регіональних журналістів аби разом із ними провести зиму та поговорити про політичну весну. За словами Наталії Юріївни, від політичної весни залежатиме і політична осінь. Саме тоді кожен українець зможе зробити власний вибір, від якого залежатиме майбутнє усієї держави. Нині, за словами пані Наталії, реальна опозиційна сила - сам народ, в чому є заслуга Президента України.

Наталія Королевська, народний депутат України, лідер УСДП:

- Реальна опозиція сьогодні - це люди. Головна заслуга Президента України, я вважаю, це те, що він об’єднав людей України, об’єднав Схід і Захід, Луганськ і Львів.

Під час екскурсії музеєм, Наталія Королевська відвідала церкву Покрови Пресвятої Богородиці, різні садиби, млин, кузню. Там вона кувала "квітку щастя". Хоча молот опозиційний лідер взяла до рук вперше, проте з упевненістю розповіла, що живе за принципом "Сам куй своє майбутнє". За її словами, теж мають зробити і українці, висловлюючи свою громадську позицію.

Наталія Королевська, народний депутат України, лідер УСДП:

- По версії журналу "Таймс", людиною року в 2011 році названо "Протестуючого громадянина". Я вважаю, що в 2012 році "Протестуючий громадянин" також буде людиною року, людина з громадською позицією.

Наталія Королевська після відвідин кузні та посвяти її у ковалі, вправлялася у стрільбі з лука. Тут вона зарекомендувала себе як справний стрілець. Проте, не лишень стріляти та кували вміють українські жінки-політики. Пані Наталія чудово впоралася з приготуванням вареників. Окрім господарських справ, народний депутат продемонструвала свою обізнаність і в економічних справах нашої держави.

Наталія Королевська, народний депутат України, лідер УСДП:

- Ми повинні забезпечити розвиток економіки. Вперше за багато років сальдо платіжного балансу становило 2,5 мільярди доларів. Тобто Україна витратила на 2,5 мільярди доларів більше ніж отримала за усіма міжнародними рахунками.

Наталія Королевська має економічну освіту, тому разом зі своєю командою вже розробила програму економічного розвитку України. У її планах ще чимало ідей реформування сьогоднішньої політичної та економічної ситуацій. Проте, для впровадження цих ідей пані Наталія розраховує на підтримку виборців. Головний секрет її виборчої кампанії базується на довірі громадян. За словами жінки-політика, вона завжди виконує свої обіцянки, адже кредит довіри людей для неї перш за все.

Схожі статті