+380673870816 +380673870816

Наркотики та їх прекурсори рівненські міліціонери перетворили у попіл

Утилізація наркотичних засобів, їх прекурсорів та пристроїв, що використовуються для виготовлення "дурману" - наглядний результат плідної праці співробітників підрозділів по боротьбі з незаконним обігом наркотиків та слідчих, які зуміли зібрати достатню доказову базу та довести справу до суду. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС України в Рівненській області.
     Так 10 листопада в котельні будівельного управління, що в обласному центрі, комісія в складі співробітників слідчого управління УМВС України в Рівненській області, відділу по боротьбі із незаконним обігом наркотиків обласного апарату міліції та служби безпеки України в області, згідно з рішеннями судів різних інстанцій, які набрали законної сили, знищила речові докази по більш ніж 100 кримінальним справам щодо незаконного обігу наркотиків.
     Зокрема, було спалено 13 кілограмів макової соломки, два кілограми марихуани, більш ніж 400 сухих рослин маку. Окрім цього у вогонь потрапили таблетки екстазі, трамадолу, опію, первінтин та соляна кислота.
     Склянки, колби, ватні тампони та бинти, скляні холодильники, піпетки, більш ніж 60 шприців, шланги та лійки, які злочинці активно використовували при виготовленні наркотичних засобів, також утилізували.

Схожі статті