+380673870816 +380673870816

Напередодні Дня Святого Миколая "Рівнеазот" подарував дітям казку

Справжню казку напередодні Дня Святого Миколая та Різдва влаштувало малюкам підприємство ВАТ "Рівнеазот".

Спочатку делегація благодійників з подарунками завітала до Рівненського міського будинку дитини. Малюки їх зустріли з посмішками та щирими дитячими оплесками. Під час святкового концерту маленьких глядачів розважали актори театру-студії  "Арлекіно". Не лишилися осторонь і вихователі закладу.  

Олександр Антоневич, старший вихователь Рівненського міського будинку дитини:

 - ВАТ "Азот" - це наші постійні друзі. Вони є нашими спонсорами більше 10 років. Вони кожен рік надають допомогу, яка є дуже значима. І ми дуже цінуємо.

Наступним пунктом призначення волонтерів став навчально-реабілітаційний центр в селі Ясениничі. Цим закладом, до речі, підприємство "Рівнеазот" опікується по-особливому. Директор центру розповів, що "Рівнеазот" вже давно став не лише хорошим другом центру, а й чи не найголовнішим спонсором. Нині тут перебуває 59 діток, з них 39 – сироти, позбавлені батьківської ласки і тепла.

Степан Копера, директор Ясининицького навчально-реабілітаційного центру:

- Ви знаєте, на сьогоднішній день я б із впевненістю сказав, що "Рівнеазот»"- це наш основний спонсор і благодійник, які протягом багатьох років надають допомогу. Це дало можливість зміцнити матеріальну базу навально-реабілітаційного центру, зробити хороший зал лікувальної фізкультури, оснастити кухню, медичний ізолятор. І найбільшим досягненням є те, що ми за допомогою коштів, які надає нам "Азот", відремонтували і привели в дію басейн. У ньому діти можуть купатися і зміцнювати своє здоров’я.

Під час святкового дійства без подарунків та уваги не залишився ніхто.

Василь Члек, директор Рівненського палацу культури та спорту "Хімік":

- Нам дуже приємно, що тут на нас чекають. Нам приємно бачити їхні посмішки, радісні обличчя. Ми стараємося принести їм частинку нашої душі, щоб вони були в житті щасливішими, радісними. 

Творити дива – просто. Це довели сяючі очі дітлахів, які стали найбільшою винагородою для гостей.

Схожі статті