+380673870816 +380673870816

Напередодні Дня медика у Рівному привітали працівників «екстренки»

Фото пресслужби РОДА

Цієї неділі своє професійне свято відзначатимуть медики.  Напередодні колектив Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф  привітали  перший заступник голови ОДА Сергій Подолін та заступник голови облради Олексій Бучинський.

«Ваша праця є однією з найбільш благородних та жертовних. У ваших руках – складна і відповідальна справа, здоров’я і майбутнє нашого народу. Ви супроводжуєте кожного з нас із народження та даруєте віру й надію. Шановні працівники медичної галузі, зичу усім вам людської щирості, любові, здоров’я, сімейного достатку, родинного тепла та добробуту», - звернувся до працівників Сергій Подолін. Повідомляє пресслужба РОДА.

Спеціальні відзнаки від Обласної державної адміністрації отримали:

ПОЛЮХОВИЧ Ірина Василівна – лікар з медицини невідкладних станів Рівненської станції екстреної (швидкої) медичної допомоги КП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф»

УШКЕВИЧ Олег Аркадійович – заступник директора центру з оперативної роботи, медицини катастроф та цивільного захисту населення КП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

Схожі статті