+380673870816 +380673870816

На засіданні постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків розглянуто 7 питань

На засіданні постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків розглянуто 7 питань. В засіданні постійної комісії взяв участь заступник голови обласної ради Олександр Чуприна. Про це повідомила прес-служба Рівненської обласної ради.
    Під час розгляду пропозицій Держуправління охорони навколишнього природного середовища в Рівненській області щодо природоохоронних заходів, для фінансування з обласного природоохоронного фонду у 2012 році, члени профільної комісії визнали неефективним використання коштів районних природоохоронних спеціальних фондів на місцях. 
    Також, під час дискусії заступник голови обласної ради Олександр Чуприна підняв питання щодо вирішення проблеми водопостачання міста Дубровиця, а голова постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків Олексій Кособуцький зосередив увагу членів комісії на необхідності вирішення питання очистки річки Замчисько в місті Костопіль. Член постійної комісії, перший заступник голови облдержадміністрації Анатолій Юхименко, в процесі обговорення, зазначив, що до кінця року до обласного природоохоронного спецфонду надійде ще 3-3,5 мільйонів гривень, що дасть можливість вирішити зазначені проблеми. 
    Розглядаючи Перелік об'єктів будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах області, що фінансуватимуться за рахунок коштів районних та міських часток субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, члени постійної комісії обговорили специфіку виділення коштів з Державного бюджету місцевим бюджетам у 2012 році.   Під час обговорення, члени комісії дискутували щодо ефективності використання коштів в минулому році на ремонт та реконструкцію доріг, їх якість. Анатолій Юхименко зауважив, що в минулому році 95 відсотків відремонтованих доріг, де основним замовником було головне управління з питань будівництва та архітектури облдержадміністрації, є в хорошому або задовільному стані, а 5 відсотків знаходяться в незадовільному стані. 
    Також під час засідання "бюджетної" комісії було погоджено Перелік об'єктів будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах області, що фінансуватимуться за рахунок коштів районних та міських часток субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам; зміни до міжбюджетних трансфертів на 2012 рік; субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проведення виборів депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів.
    Двічі не вистачило голосів членів профільної комісії для погодження Переліку об'єктів ремонту доріг комунальної власності області за рахунок коштів спеціального фонду обласного бюджету на 2012 рік.

Схожі статті