+380673870816 +380673870816

На Волині водій вантажівки збив на смерть 32-річного чоловіка і поїхав далі

На автодорозі Луцьк-Любешів-КПП Дольськ сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода, місце якої водій зухвало залишив, не надавши потерпілому жодної допомоги. Останнім виявився 32-річний Юрій, житель села Загорівка Маневицького району. Чоловік внаслідок отриманої травми голови загинув на місці пригоди. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю ВДАІ УМВС України у Волинській області.
    Місцевий лікар, котрий рухався цією дорогою пізніше, помітив тіло людини, зупинився і викликав карету "Швидкої допомоги" та наряд дорожньо-патрульної служби. Сівробітники ДАІ, приїхавши на місце, швидко зреагували та розпочали проводити оперативно-пошукові заходи, спрямовані на розшук автомобіля та встановлення особи водія, котрий скоїв ДТП. Попередньо підозрювався вантажний автомобіль синього кольору.
    За декілька годин працівники взводу з обслуговування стаціонарного посту роти ДПС ДАІ знайшли винуватця події. Ним виявився 47-річний Василь, житель міста Луцька. Підозрюваний уже встиг доїхати до обласного центру, залишив його на одній зі стоянок, а сам спокійно пішов додому. Нині за даним фактом триває слідство.

Схожі статті