+380673870816 +380673870816

На Волині внук за борги підсунув свиню рідному дідові

Нещодавно до чергової частини Турійського райвідділу міліції звернувся 84-річний мешканець села Літин Василь. Чоловік повідомив: із його господарства невідомі викрали живу свиню. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС у Волинській області.
    Здивуванню дідуся не було меж, коли правоохоронці встановили, що крадіжку скоїв його рідний внук. Виявилося, що 30-річний Сергій, деякий час із дідусем не проживав, адже життя закинуло його у Ковель. У місті молодик набрався боргів. Річ у тім, що чоловік ніде не працював, відтак грошей не мав. Аби звести кінці з кінцями, брав позики. А борги, як відомо, рано чи пізно треба віддавати.
    Вечірньої пори родич приїхав до господарства старенького і викрав із незачиненого хліва свиню. Аби не мати клопоту, неподалік від місця крадіжки Сергій заколов свиню, а згодом здав м’ясникам на базар. До слова, онук у минулому вже мав проблеми із законом: раніше судимий за ч. 2 ст. 187 (Розбій) КК України. Сьогодні підозрюваний відпущений на підписку про невиїзд. Нині порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Триває слідство.

Схожі статті