+380673870816 +380673870816

На Волині внаслідок зіткнення вантажівки та підводи загинув юнак

Вночі надійшло повідомлення про ДТП на автодорозі сполученням Київ-Ковель-Ягодин поблизу села Окунин Турійського району. Про це повідомила прес-служба ВДАІ УМВС України у Волинській області.
     При виїзді на місце пригоди було встановлено: водій по найму, 48-річний житель Республіки Польща Річард, прямуючи у сторону державного кордону автомобілем "Вольво" з напівпричепом допустив зіткнення з гужовим возом, який рухався без світлоповертачів заднього та переднього виду. Гужовим транспортом керував 43-річний Василь, житель села Окунин Турійського району. Крім їздового, на підводі було троє пасажирів: жителька села Новосілки 33-річна Наталія, жителі села Окунин – 41-річний Петро і 19-річний Микола.
    Внаслідок ДТП три пасажири гужового візка отримали тілесні ушкодження, а 19-річний юнак від травм помер дорогою до лікарні. 
    Ще одна смерть на дорозі зафіксована на автодорозі сполученням Нововолинськ-Іваничі-Павлівка-Горохів у селі Підбереззя Горохівського району місцевий житель – 40-річний Валерій, перебуваючи за кермом автомобіля "ВАЗ 2105" з невідомих причин не впорався з керуванням, а відтак в’їхав у електроопору. Водій від отриманих ушкоджень помер на місці ДТП.

Схожі статті