+380673870816 +380673870816

На Волині узгодили план будівництва комунальних доріг

За участю голів районних державних адміністрацій був узгоджений перелік доріг комунальної власності будівництво, реконструкція і ремонт яких буде здійснюватися цього року за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам. Про це повідомила прес-служба Волинської ОДА.
    Містам і районам області на ці потреби у держскарбниці передбачено 82 мільйони гривень. Як зазначив Олександр Башкаленко, керівники районів та міст повинні чітко спланувати які саме об’єкти та з яких джерел будуть фінансуватися. Окрім державної субвенції, на зазначені цілі також заплановано 19 мільйонів гривень з обласного бюджету. Кошти на ремонт доріг місцевого значення також планувалися і на місцях.
    Також йшлося про влаштування зовнішнього освітлення автомобільних доріг державного значення, що проходять через населені пункти області. Відповідно до переліку, освітленню підлягає 41 ділянка доріг держзначення у 39 населених пунктах.
Станом на сьогодні питання стосовно освітлення 14 ділянок вирішене, на освітлення 17 ділянок розроблена проектно-кошторисна документація, по 10 ділянках погоджуються джерела фінансування виконання робіт.
    За результатами розгляду питання Олександр Башкаленко зобов’язав голів райдержадміністрацій до 1 серпня 2012 року забезпечити введення в експлуатацію систем зовнішнього освітлення в усіх запланованих населених пунктах області.

Схожі статті