+380673870816 +380673870816

На Волині у трьох ДТП травмовано четверо осіб

У Луцьку водій автомобіля "Фольксваген Пассат" Андрій скоїв наїзд на пішохода Валентину, котра раптово вибігла на проїзну частину дороги поза пішохідним переходом. Водій не помітив її, адже жінка вибігла з-за автомобілів, які стояли в лівій смузі по ходу руху автомобіля. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС у Волинській області.
    Внаслідок ДТП Валентина отримала тілесні ушкодження: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійна рана та гематома потиличної ділянки голови, забій правої ступні, а відтак госпіталізована в відділення нейрохірургії Луцької ЦМЛ.
    Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася у Ковелі. Водій автомобіля "Рено-Мастер" 33-річна Інна не вибрала безпечної швидкості руху та не врахувала дорожню обстановку, а відтак виїхала на тротуар, де збила 29-річну Олену.
    Внаслідок ДТП отримала тілесні ушкодження у вигляді політравми (закритий перелом лівого стегна, відкритий перелом лівої гомілки, відкритий перелом правого стегна і правої гомілки, закритий перелом лівого передпліччя травматичний шок 2 ступеня). У результаті жінка госпіталізована в реанімаційне відділення Ковельської ЦРЛ. 
    На автодорозі Устилуг-Луцьк-Рівне 37-річний Руслан, керуючи автомобілем "Рено Мастер", не врахувавши дорожньої обстановки та погодної умови, не вибрав безпечної швидкості руху і не справився з керуванням. Це стало причиною зіткнення з придорожнім деревом. У результаті водій із забійної раною лобної частини голови, забоєм грудної клітки, закритим перелом лівої гомілки і ключового суглобу і пасажир 27-річний Вадим із закритим перелом правого стегна доставлені у Володимир-Волинську ЦРЛ.

Схожі статті