+380673870816 +380673870816

На Волині троє молодиків не розминулися на тротуарі

Днями до чергової частини Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення з центральної районної лікарні про те, що до них із тілесними ушкодженнями звернулися двоє людей.
    Правоохоронці встановили, що напередодні місцевий житель 36-річний Микола відпочивав у одному із кафе Нововолинська. Добряче захмелівши, чоловік покинув заклад і нібито рушив додому. Як виявилося, на тротуарі він не зміг розминутися з двома хлопцями, які йшли назустріч, а відтак усі троє випадково зіштовхнулися.
    Пізніше потерпілі розповіли: 36-річний Микола вийняв із кишені предмет (візуально схожий на ніж чи викрутку) та кілька разів вдарив ним у живіт 22-річного Юрія, а після цього добряче відлупцював Олександра, 1990 року народження. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС у Волинській області.
    Микола зрозумів: це йому з рук не зійде, тим паче, що він – раніше судимий за ст. 296 (Хуліганство) КК України (правда, без відбуття покарання). Чоловік знав, що хлопці обов’язково звернуться до міліції, тому вирішив перехитрити їх. Таким чином попросив свою знайому Наталю, щоби вона звернулася до працівників міліції з повідомленням: мовляв, її та Миколу на вулиці побили двоє молодиків. 
    Але не так сталося, як гадалося. Потерпілі – Юрій та Олександр – звернулися за допомогою до лікарів, а вже медики повідомили правоохоронцям про те, що до них потрапили двоє жителів міста Нововолинська з діагнозом "Забій обличчя" та "Непроникаюче колоте поранення черевної порожнини". Нині правоохоронці встановлюють усі обставини конфлікту.

Схожі статті