+380673870816 +380673870816

На Волині п’яний водій мало не розбив голову, щоб не платити штраф

Працівники дорожньо-патрульної служби відділу ДАІ міста Луцька під час несення служби зупинили автомобіль, за кермом якого виявився водій у нетверезому стані. Правоохоронці повезли чоловіка до наркодиспансеру для проведення освідування на вміст алкоголю у крові. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС у Волинській області.
     Увійшовши до будівлі, пияк упав, почав кричати, що пошкодив ногу і не може йти далі. Медики оглянути потерпілого і зробили висновок, що він імітує біль. Продовжив чоловік опір медикам та міліціонерам погрозами про звільнення. 
     Приїхавши до відділу ДАІ міста Луцька для складання адміністративного протоколу, водій не вгамувався: почав кричати, що звернеться в прокуратуру з повідомленням щодо нанесення працівниками ДАІ тілесних ушкоджень. І тут сталося неочікуване: пияк встав, розігнався та з усієї сили вдарився головою об стіну. Тільки побачивши, що міліціонери взяли мобільний телефон і знімають його поведінку на відео, заспокоївся. Яким буде покарання горе-водія за кермування у нетверезому стані та злісну непокору працівникам міліції, вирішить суд.

Схожі статті