+380673870816 +380673870816

На Волині п’яний чоловік забрав життя у молодого хлопця

До чергової частини Нововолинського УМВС надійшло повідомлення від лікаря станції "Швидкої допомоги" про те, що вони констатували смерть молодого хлопця. Причина смерті – колото-різане поранення у область серця. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС у Волинській області.
     Правоохоронці встановили, що смерть 24-річному Юрію спричинив 43-річний Ігор. Підозрюваний після того, як провідав свою цивільну дружину у лікарні, повернувся додому та вирішив підняти настрій, перехиливши кілька чарок горілки. 
    Ввечері додому повернулися 17-річний син жінки Павло. Між ними виник конфлікт, внаслідок чого хлопчина пішов із хати до свого двоюрідного брата Юрія. Через деякий час хлопці вирішили разом повернутися. Вдома застали п’яного вітчима, здійняли скандал: мовляв, матір у лікарні, а він розважається. Відтак забрали у нього ключі та вигнали з помешкання. 
    Згодом юнаки вирішили, що ночуватимуть у Юрія, щоби вітчим, бува, не повернувся. Коли вийшли на вулицю, побачили: Ігор лежить на дорозі. Юрій нахилився, аби перевірити, що з ним. Тоді чоловік вдарив юнака ножем. Після вчиненого Ігор і Павло передзвонили родичам та повідомили про те, що сталося. Уже рідні викликали карету "Швидкої допомоги", медики якої, на жаль, уже нічого не могли вдіяти.
    Сьогодні проти Ігоря порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (Умисне вбивство). Підозрюваний арештований та знаходиться у ізоляторі тимчасового тримання Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області.

Схожі статті