+380673870816 +380673870816

На Волині проводитимуть навчальні курси, де людей вчитимуть створювати ОСББ

За участю першого заступника голови облдержадміністрації Олександра Башкаленка у місті Володимир-Волинський відбулося засідання "круглого столу" на тему: "Реалізація Закону України "Про об’єднання співвласників багатоквартирних будинків". 
   Як зазначив Олександр Башкаленко, це вже третя кущова нарада в області, на якій обговорюється питання створення об’єднання співвласників багатоквартирних будинків. Зокрема, у місті Володимирі-Волинському налічується 300 таких будинків і лише 11 з них створили ОСББ.
    Олександр Башкаленко наголосив на тому, що подібного роду наради організовуються з однією єдиною метою – роз’яснити людям актуальність і необхідність створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. Перший заступник голови облдержадміністрації поінформував присутніх, що незабаром будуть організовуватися навчальні курси, де людей будуть вчити як створювати такі об’єднання та управляти ними. Він також повідомив, що у кожному місті та районі будуть розроблені програми ОСББ і на їх основі створять обласну.

Схожі статті