+380673870816 +380673870816

На Волині причиною 2 ДТП стали неуважність водіїв та нехтування Правил дорожнього руху

24-річний мешканець міста Нововолинськ Роман разом із 20-річною Аліною близько третьої години ночі на автомобілі ВАЗ-21099 поверталися з міста Володимир-Волинський додому. Рухаючись поблизу села Новосілки Володимир-Волинського району, водій не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС у Волинській області.  

Внаслідок цього автомобіль перекинувся. Пасажирка отримала тілесні ушкодження у вигляді забою м’яких частин обличчя, лівого плеча, обох колінних суглобів, синдрому позиційного здавлення. Сьогодні дівчина перебуває на стаціонарному лікуванні у Нововолинській районній лікарні. Авто доставлено на майданчик тимчасового утримання транспортних засобів Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області. Триває перевірка.
    Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася в Луцьку. 25-річний мешканець села Вербаїв Луцького району Ярослав, керуючи автомобілем "Форд Ескорд" не вибрав безпечної швидкості та дистанції, відтак зіткнувся із таксі "Деу Ланос" під керуванням 29-річного мешканця обласного центру Костянтина. Внаслідок ДТП авто порушника Правил дорожнього руху виїхало за межі проїжджої частини. Зупинила машину металева огорожа та стела. Після цього потерпілого з тілесними ушкодженнями каретою "Швидкої допомоги" було доставлено в травматологічне відділення МКЛ. Триває перевірка.

Схожі статті