+380673870816 +380673870816

На Волині помірялися силою трактор і ЗІЛ

У селі Верхівка Луцького району не розминулися трактор і ЗІЛ. Водій трактора, житель села Воротнів Луцького району 42-річний Микола, керуючи трактором WEITUO TY-280, виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся із автомобілем ЗІЛ-130, за кермом якого перебував 32-річний Андрій, житель Хмельницької області. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС у Волинській області.
    Вантажівка, до речі, належить одному із сільгосппідприємств Хмельниччини. Внаслідок ДТП тракторист та пасажир 30-річний Андрій із тілесними ушкодженнями госпіталізовані у Волинську обласну клінічну лікарню. Транспортні засоби оглянуті та затримані. 
Окрім того, ще одна аварія сталася на автодорозі Піща-Любомль-Павлівка. Поблизу села Радехів житель Володимира-Волинського 42-річний Олег, керуючи автомобілем "Мітсубісі Оутлендер" не вибрав безпечної швидкості, а відтак не справився з керуванням і з’їхав у кювет, де зіткнувся з придорожнім деревом. Водій отримав тілесні ушкодження (забій головного мозку, закрита черепно-мозкова травма), тож був госпіталізований у реанімаційне відділення ЦРЛ.

Схожі статті