+380673870816 +380673870816

На Волині діятиме програма профілактики правопорушень та злочинів на 2012-2015 роки

Під час сесійного засідання обласної ради депутати проголосували за підтримку регіональної Програми профілактики правопорушень та злочинів на 2012-2015 роки. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС у Волинській області.
    Обговорення проекту програми відбулося у формі питання-відповідь. Тож начальник управління МВС України у Волинській області генерал-майор міліції відповів на всі питання, що цікавили депутатів.
    Богдан Володимирович наголосив, що передбачені програмою кошти (а це 9,88 мільйона гривень) спрямують на проведення заходів для попередження правопорушень і злочинів. Зокрема мова йде про встановлення камер відеспостереження, нових світлофорів, забезпечення тісної взаємодії міськрайорганів УМВС в області з громадськими формуваннями з охорони громадського порядку, проведення профілактичної роботи з неповнолітніми, прийоми громадян керівництвом правоохоронних органів та депутатами місцевих рад у громадських пунктах охорони порядку, виділення службових приміщень дільничним інспекторам міліції. Важливим також є те, що для забезпечення негайного і якісного реагування на заяви та повідомлення громадян про злочини та правопорушення, патрульні машини та рухомі патрулі слід обладнати пристроями GPS-навігації.

Схожі статті