+380673870816 +380673870816

На Волині чоловік підпалив кімнату: загинула 49-річна жінка та її 25-річна дочка

Мешканець Луцького району облив бензином кімнату свого будинку та підпалив, внаслідок чого його співмешканка та падчерка отримали опіки від яких пізніше померли у лікарні. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС у Волинській області.
     Трагедія сталася у селі Боратин Луцького району. 48-річний Микола проживав там у цивільному шлюбі з 49-річною Неонілою та її дочкою 25-річною Людмилою. Разом сім’я прожила неповних вісім років. Всяко бувало, однак останніх декілька років стосунки між ними дещо погіршилися. Односельчани стверджують, що надто гучних сварок у них не було. Сімейні питання не виносилися на широкий загал. 
     В цей злощасний день Микола прийшов додому напідпитку, хоча вживав мало, оскільки працював трактористом. Між ним і дружиною знову виникала чергова суперечка, яка стосувалася подальшого спільного проживання, оскільки справа уже йшла до розриву стосунків. Під час сварки чолов’яга почав погрожувати хатнім фізичною розправою, після чого приніс до помешкання каністру з бензином. 
     Співмешканку це не злякало, тоді Микола розлив пальне по кімнаті і пригрозив підпалити. Коли останній чиркнув запальничкою, стався потужний вибух, оскільки все це відбувалося у закритому приміщенні, і в повітрі була велика концентрація пального. Підозрюваний сам не чекав на такий розвиток подій, адже вибух був настільки потужний, що відірвав дах від стін будинку.
     Коли горе-чоловік отямився і побачив, що сталося, почав намагатися загасити пожежу та допомогти Неонілі і Людмилі. Внаслідок вибуху останні отримали важкі опіки більше ніж 70 відсотків площі поверхні тіла. Сам підозрюваний також отримав незначні травми. Матір з дочкою шпиталізували до лікарні, де через кілька днів вони від отриманих травм померли. 
     На сьогодні підозрюваний затриманий, порушена кримінальна справа за ознаками злочину передбаченого ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Триває слідство.

Схожі статті