+380673870816 +380673870816

На Волині 4 молокопереробні підприємства мають заборгованість перед сільськогосподарськими товаровиробниками

Чотири молокопереробні підприємства мають заборгованість перед сільськогосподарськими товаровиробниками області. Борг складає понад 12 мільйонів гривень. Про це повідомила прес-служба Волинської ОДА.
    Зокрема, ПАТ "Ковельмолоко" боргує людям 5 мільйонів 808 тисяч гривень, ПрАТ "Ратнівський молокозавод" - 3 мільйони 437 тисяч грвень, ПАТ "Рожищенський сир завод" - 2 мільйони 877 тисяч гривень та ТзОВ "Шацький молокозавод" - 98 тисяч 800 гривень.
    Керівники цих підприємств отримали попередження від влади ще у понеділок на обласному селекторі у заступника голови облдержадміністрації Віталія Карпюка. Тоді термін погашення боргу було окреслено до 5 квітня. Окрім того, головне управління ветеринарної медицини у Волинській області проводить перевірки щодо дотримання належних санітарних норм під час заготівлі молока на підприємствах.
    Що ж стосується їх боргів перед людьми, то матеріали передані в Антимонопольний комітет України у Волинській області. Якщо підприємства-боржники не розрахуються з людьми, їх буде притягнуто до відповідальності.

Схожі статті