+380673870816 +380673870816

На соціальну підтримку мешканців Рівненщини спрямували більше мільярда бюджетних гривень

Так, минулоріч область отримала 1 мільярд і майже 65 мільйонів гривень на виплату державної допомоги сім’ям із дітьми, малозабезпеченим родинам, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової допомоги дітям. Всі гарантовані кошти впродовж року краяни отримували без затримок. Про це повідомила прес-служба Рівненської ОДА.
    Цьогорічна сума асигнувань із держказни для пільгових категорій також перевищує мільярд гривень, зауважила заступник голови облдержадміністрації Світлана Сад. Так, у січні вже виплатили 95 мільйонів 700 тисяч гривень державної допомоги сім’ям із дітьми, малозабезпеченим родинам, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової допомоги дітям. Водночас торік 34200 сімей області скористалися правом на субсидію, зазначила Світлана Сад. За її словами, краянам відшкодували з держбюджету 43 мільйони гривень на оплату житлово-комунальних послуг, а також на придбання скрапленого газу та твердого палива. Загалом у 2011 році люди отримали пільги і субсидії на майже 196 мільйонів гривень, а на цей рік для малозабезпечених краян в держказні зарезервували 242 мільйони гривень.
    Нині в області проживає майже 560 тисяч пільговиків. Тож державні допомоги, компенсації, виплати з урахуванням підвищених соціальних стандартів отримує кожен другий житель Рівненщини.

Схожі статті