+380673870816 +380673870816

На Рокитнівщині браконьєри підстрелили двох єгерів

На Рокитнівщині браконьєри підстрелили двох працівників лісового господарства. На щастя, обоє залишилися живі. Зараз чоловіки перебувають в реанімації. А от на зловмисників міліція уже порушила кримінальну справу.

У той злощасний день працівники Рівненського природного заповідника, що на Рокитнівщині почули гавкіт собак, вийшли на галявину. Там невідомих 5 осіб розпалювали багаття. Охоронці лісу попросили їх покинути територію заповідника, адже полювання тут заборонено. Натомість у відповідь чоловіки пригрозили їм мисливською зброєю, а у результаті раптового конфлікту, застосували її.

У той же день правоохоронці затримали двох чоловіків, які і замахнулися на життя єгерів. Як з’ясувалося, злочин вчинили батько з сином, а інші троє, за попередньою, інформацією виступають як свідки. Втім, остаточну крапку у цій справі правоохоронці ще не поставили.

За фактом злочину міліція порушила кримінальну справу згідно 115 статті Кримінального кодексу України тобто замах на умисне вбивство двох і більше осіб. А самі ж охоронці лісу зараз у важкому стані перебувають в реанімації районної лікарні.

Схожі статті