+380673870816 +380673870816

На рівненському мототреку відбудуться змагання Кубку МАСЕС зі спідвею

Цієї суботи на Рівненському стадіоні технічних видів спорту відбудуться Міжнародні змагання Кубку МАСЕС зі спідвею. В особистому заліку змагатимуться 16 гонщиків із різних країн. 6 спортсменів представлятимуть Україну.

За звання володаря Кубку МАСЕС зі спідвею змагатимуться гонщики з країн, у яких мотоциклетний спорт не дуже розвинений, а також  гонщики-початківці. Ці змагання не надто популярні. Проте, відсутність асів теж має свої плюси як для глядачів, так і для спортсменів. Для гонщиків змагання Кубку МАСЕС зрівнюють шанси на перемогу. За словами Сергія Дем'янкова, ці змагання чудова можливість відточити свою майстерність.

Сергій Дем'янков, президент спідвей-клубу "Каскад":

- Турнір не дуже високого рівня. Але буде досить цікавим. Спортсмени, які брали у ньому участь, нині є досить відомими.

Цьогоріч рівненський мототрек приймав у себе окрім змагань другої польської ліги, ще й багато міжнародних і світових гонок. Наступний рік, як обіцяє рівнянам президент каскадівців, буде не менш цікавим.

Сергій Дем'янков, президент спідвей-клубу "Каскад":

- Зараз не можна сказати, які це будуть змагання. Але будуть і європейського, і світового рівнів. Це сто відсотків. Зараз ми плануємо провести один із фіналів чи європейських, чи світових.

Цієї суботи за звання володаря Кубку МАСЕС боротимуться спортсмени з України, Румунії, Болгарії, Чехії та Польщі. Цьогоріч ця гонка стане останньою на Рівненському стадіоні технічних видів спорту.

Схожі статті