+380673870816 +380673870816

На рівненському мототреку пройде Чемпіонат Європи

У суботу 24 вересня рівненські поціновувачі спідвею зможуть повболівати за українських спортсменів на фіналі Чемпіонату Європи в особистому заліку. 

Андрій Карпов, Кирило Цуканов та Олександр Локтаєв - три спідвеїсти, які 24 вересня будуть змагатися за звання чемпіона Європи в особистому заліку, захищаючи кольори України. Їх суперниками стануть гонщики з Польщі, Німеччини, Росії, Чехії та Угорщини. Президент спідвей-клубу "Каскад" вважає, що наші спортсмени мають хороші шанси на перемогу. Адже окрім професіоналізму, на їх користь ще й проведення змагань у Рівному.

Сергій Дем'янков, президент спідвей-клубу "Каскад":

всі спортсмени високого рівня. Беручи до уваги те, що наші спортсмени мають певний досвід їзди на даному треку, то їм буде легше. Ну і підтримка глядачів. Я думаю шанси досить високі.

Заходи такого масштабу на рівненському стадіоні рідкість. Організатори змагань очікують і на іноземних вболівальників. Тому, аби представити мототрек у хорошому світлі, зараз там триває косметичний ремонт.

Сергій Дем'янков, президент спідвей-клубу "Каскад":

силами ТСОУ і обласного осередку проводиться потужний ремонт. Ремонтуються лавки, фарбується стадіон. Зараз долучається обласна влада до цього процесу.

На час проведення змагань вдалося вирішити болючу для рівненського мототреку проблему туалетів. Дев'ять кабінок біотуалетів неподалік від стадіону, захищатимуть останній від неприємних моментів, які, на жаль, часто рівняни бачать під час проведення гонок.

Відтак, попередні тренування відбудуться вже цієї п'ятниці. На них можна буде побачити усіх гонщиків із затвердженого складу, окрім Олексія Харченка з Росії, який напередодні отримав травму та не братиме участі у змаганнях.


110920_Spidvey sferadesigner

Схожі статті