+380673870816 +380673870816

На Рівненщині зловмисник продавчині поцілив в обличчя

Купив пива, а продавцю віддячив кулею. Вчора у селищі міського типу Гоща невідомий в одному із магазинів вчинив розбійний напад із застосуванням зброї. На щастя, жінка-продавець відбулася легким пораненням.  

По обіді у цей продовольчий магазин за попередньою версію правоохоронців зайшли невідомі. Один з них купив пляшку пива, там її і розпив. Далі очевидно вирішив на місці і збагатитися. Погрожуючи продавцю зброєю, виманив більше як півтисячі гривень, а згодом і вистрелив.

На щастя, 41-річна жінка, яка працює тут продавцем встигла відхилитися, тому серйозного поранення не отримала. Нині експерти проводять необхідні дослідження вилучених слідів для встановлення виду зброї. Найвірогідніше, як розповіли у міліції, розбійник скористався пневматичним пістолетом.

За цим фактом порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 187 Кримінального Кодексу України, тривають заходи по встановленню особи нападника. Ситуація ускладнюється ще й тим, що даний заклад розташований на відрізку автодороги Київ-Чоп. До того ж, у радіусі сотні метрів немає жилих будинків. Нападник забрав із каси магазину гроші в сумі 600 гривень та зник у невідомому напрямку.

Нині експерти НДЕКЦ при УМВС проводять необхідні дослідження вилучених слідів для встановлення виду зброї, потерпіла ж після надання кваліфікованої медичної допомоги у хірургічному відділенні Гощанської ЦРЛ відпущена додому. Однак, вона навряд чи зможе забути ті жахливі хвилини, які їй довелось пережити.

Сьогодні правоохоронці не припиняють пошуків зловмисника. На вигляд йому: 25-30 років, зріст 170-175 сантиметрів, худорлявої статури, підборіддя квадратне, ніс середній. Був одягнутий у чорну в’язану шапку, чорну балонову жилетку, в’язаний светр або пусер, чорні спортивні штани. А тому, якщо вам відома будь-яка інформація про місцеперебування розшукуваного, негайно повідомляйте до міліції за номером "102".

Схожі статті