+380673870816 +380673870816

На Рівненщині згорів 16-річний хлопець

Пізно ввечері до чергової частини Острозького МВ зателефонувала жінка із села Кургани Острозького району. Схвильованим голосом вона повідомила, що у неї зник 16-річний син Олег. Правоохоронці по прибуттю оглянули прилеглу територію та місця, де найбільш вірогідніше міг знаходитись юнак, однак його ніде не було. Тоді міліціонери розіслали орієнтування на вокзали, лікарні та у сусідні райони. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС України в Рівненській області.

Хлопця шукали цілу ніч. Лише наступного ранку, продовжуючи пошуки, дільничні інспектори міліції Острозького міськвідділу знайшли Олега, однак мертвого. Якраз у лісопосадці, між селами Вельбівне та Кургани, дільничні помітили обгоріле тіло дитини.

Аби встановити останні моменти з життя хлопця, правоохоронцям довелося поспілкуватися з його рідними. Олег жив разом з матір’ю та вітчимом у селі Кургани вже понад рік. Окрім нього, в родині виховується ще двоє дітей. Батьки, а інколи й сам Олег, частенько вживали спиртні напої. Рідний батько парубка проживає у Хмельницькій області. Там же й підпрацьовує вітчим.

Саме до нього у село Кривин Славуцького району Хмельницької області о сьомій ранку 16 листопада й направився хлопчина. А от повернутися додому йому так і не вдалося. Зі слів вітчима, Олег дійсно до нього приїжджав на роботу. Тоді він дав дитині велосипеда, невеликі гроші та каністру, аби той, по дорозі додому, купив бензину для домашнього користування.

За висновком судово-медичної експертизи смерть наступила від опікового шоку. Нині співробітники слідчого відділення Острозького МВ порушили кримінальну справу за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Для більш детального з’ясування обставин та причини смерті потрібен час. Однак, не виключається і можливість нещасного випадку в результаті необережного поводження з вогнем та легкозаймистими речовинами.

Схожі статті