+380673870816 +380673870816

На Рівненщині жінка розіграла сценарій викрадення неіснуючої дитини

Розіграла сценарій викрадення власної дитини, а усе через те, що сама не могла завагітніти. Принаймні у цьому переконують правоохоронці. Цими днями до міліції звернулася у відчаї молода дівчина, мовляв викрали її маля прямісінько із реанімації столичного медичного закладу. Та як з’ясувалося згодом, історія псевдо-матусі виявилася фарсом.

Молода заявниця родом із Сарненщини, завітала до міліції у розпачі. "Матуся" повідомила, що у неї викрали новонароджену дитину. При допиті розказала, що 9 місяців виношувала під серцем маля, народила у рівненському паринатальному центрі хлопчика. Лікарі відразу після пологів виявили серйозні вади серця. Рекомендували відправити на лікування в Київ.

Дівчина нібито погодилася. Дала письмову згоду, втім на руки документів їй ніхто не видав. А коли приїхала до столиці, то дитини не застала. Правоохоронці відразу створили три пошукові групи. Уже під час напрацювань зіштовхнулися із незрозумілостями. Вагітна жінка ніде на обліку не стояла, відмітки про пологи теж відсутні.

При подальшому допиті міліціонери встановили: дівчина ще рік тому хотіла завагітніти від свого хлопця, втім позитивного результату не було. От і вирішила інсценувати власні пологи, а згодом і викрадення дитини. Правоохоронці і надалі продовжують працювати над загадковою справою 19-річної сарненчанки та долею її умовної дитини.

Схожі статті