+380673870816 +380673870816

На Рівненщині запрацює потужна фабрика із виробництва м’яких меблів

На Рівненщині з’явиться потужна фабрика із виробництва м’яких меблів на експорт. У Квасилові на території підприємства ВАТ "Рівнесільмаш" у майбутніх цехах тривають ремонтні роботи. 

На експорт до Європи із Квасилова відтепер возитимуть і м’які меблі. Потужні інвестиції на створення цієї фабрики надійшли із Сполучених Штатів Америки. Розмістять цехи на території ВАТ "Рівнесільмаш". Окрім прибутків до бюджету, таке сусідство створить у селищі і близько однієї тисячі двохсот робочих місць. Набір персоналу здійснюватимуть у січні після завершення реконструкцій. Заяви приймають від усіх охочих. 

Роман Басараб, голова правління ВАТ "Рівнесільмаш":

- Фабрика буде виготовляти меблі на експорт. Буде створено 600 робочих місць. При виході на робочу потужність планується 1200 місць.

Обласна влада, представники якої цими днями прибули на підприємство, такою перспективою задоволена. 

Анатолій Юхименко, перший заступник голови Рівненської ОДА:

- По-перше, в нас є всі можливості, щоб фабрика працювала. Влада зацікавлена у таких проектах, де є серйозні інвестиції. 

До старту виробництва лишаються лічені місяці. Про першу партію експортованих м’яких меблів, наша знімальна група неодмінно розповість у своїх подальших випусках.

Схожі статті