+380673870816 +380673870816

На Рівненщині закінчили розслідування кримінальної справи міліціонера-хабарники

Прокуратурою області завершено розслідування кримінальної справи про обвинувачення оперуповноваженого сектору карного розшуку Дубенського МВ УМВС у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 368 Кримінального кодексу України (одержання хабара у значному розмірі). Про це повідомила прес-служба прокуратури області.
     Як повідомлялося раніше, працівники прокуратури та УСБУ в Рівненській області затримали лейтенанта міліції під час вимагання та одержання 500 доларів США від місцевого мешканця за не порушення стосовно останнього кримінальної справи за фактом крадіжки металобрухту.
     На даний час кримінальну справу з обвинувальним висновком скеровано до суду для розгляду. Відповідно до закону відповідальність за вчинення вказаного злочину передбачена у виді штрафу від семисот п'ятдесяти до однієї тисячі п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від двох до п'яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Схожі статті