+380673870816 +380673870816

На Рівненщині загинув полковник Збройних Сил України

У селі Воронів Гощанського району на території авіаційно-спортивного клубу Товариства сприянню обороні України знайшли мертвими директора клубу 54-річного Юрія Лісіцина та військовослужбовця Генерального штабу Збройних Сил України 37-річного киянина Андрія Авдєєва. 

Про трагедію на аеродромі "Воронів", що знаходиться за 33 кілометри на схід від міста Рівне повідомили в міліцію. У задимленому приміщенні правоохоронці виявили тіла двох чоловіків. Як з’ясується згодом, трагічно загинули Юрій Лісіцин, начальник авіаційно-спортивного клубу та полковник з Генштабу Збройних Сил України Андрій Авдєєв. Останній приїхав сюди з приватним візитом. Полковник генштабу, як встановили, не встиг навіть речі розпакувати.

Керівництво обласної міліції на сьогодні висовує одну версію цього нещасного випадку. Очевидно чоловіки отруїлися чадним газом внаслідок порушення правил пожежної безпеки при користуванні пічним опаленням. У приміщенні будинку охорони вигоріло півтора метри підлоги та згорів диван. Експерти тепер з’ясовують причину загоряння та виникнення надзвичайної ситуації.

Схожі статті