+380673870816 +380673870816

На Рівненщині за минулу добу 4 людини потрапили до лікарні з обмороженням

В реанімаційне відділення Сарненської ЦРЛ госпіталізовано жителя села Тинне Сарненського району. 76-річний пенсіонер потрапив із обмороженням пальців правої кисті. Про це повідомила прес-служба УМНС в Рівненській області.
    Ще один прикрий випадок трапився у Здолбунові. У травматологічне відділення Здолбунівської ЦРЛ було госпіталізовано жителя Здолбунова, інваліда ІІІ групи з діагнозом: обмороження обох кистей рук і обох стоп, алкогольне сп'яніння, стан середньої важкості. Обмороження отримав у селі Тайкури на зупинці, чекаючи автобуса.     У хірургічне відділення Зарічненської ЦРЛ привезли жителя села Борове Зарічненського району. 55-річний непрацюючий чоловік потрапив з обмороженням II-III ступеня кінцівок рук та ніг, стан середньої важкості. Бідолаха обмороження отримав під час керування власним гужовим транспортом.
    Не пошкодував мороз і водія. У терапевтичне відділення Дядьковицької РЛ госпіталізовано жителя села Шпаків Рівненського району. 41-річний чоловік працює водієм Рівненського райавтодору. До лікарні потрапив з обмороженням I-II ступеня пальця кисті лівої руки.

Схожі статті