+380673870816 +380673870816

На Рівненщині вогнеборці врятували на пожежі життя двох братів

На пункт зв’язку чергового диспетчера Зарічненського райвідділу Управління МНС надійшло повідомлення про пожежу на першому поверсі двоповерхового житлового багатоквартирного будинку. Про це повідомила прес-служба УМНС України в Рівненській області.
     За вказаною адресою негайно виїхав черговий підрозділ МНС. Прибувши на місце виклику вогнеборці побачили, що з вікна першого поверху йде дим, не гаючи часу рятувальники проникли у вщент задимлену оселю де в одній із кімнат виявили напівпритомного чоловіка, якого негайно винесли на свіже повітря та надали першу долікарську допомогу. Потому рятувальники ліквідували осередок займання, якими виявилися палаюча підлога, диван, матрац, постільна білизна та речі домашнього вжитку, не допустивши поширення вогню на інші житлові приміщення.
     Як вдалося з’ясувати в оселі перебувало двоє чоловіків, ще до приїзду основного підрозділу рятувальників, першим пожежу помітив начальник Зарічненського райвідділу МНС майор служби цивільного захисту Сергій Денисюк, котрий проживає по сусідству.   Офіцер не роздумуючи кинувся у вщент задимлене приміщення, де на ліжку виявив чоловіка, який не міг самотужки пересуватися, адже був паралізований. Узявши інваліда на руки вогнеборець навпомацки виніс його з непридатного для дихання середовища.   Майже одночасно прибув підрозділ вогнеборців та врятував іншого потерпілого. Як 
згодом з’ясували співробітники МНС погорільцями виявилися рідні брати: 53-річний Олександр інвалід І групи та його 48-річний брат Володимир.

Схожі статті