+380673870816 +380673870816

На Рівненщині вогнеборці на пожежі врятували життя 42-річного чоловіка

На пункт зв’язку чергового диспетчера Зарічненського райвідділу Управління МНС надійшло повідомлення про пожежу на першому поверсі двоповерхового житлового багатоквартирного будинку. За вказаною адресою негайно виїхав черговий підрозділ МНС. Прибувши на місце виклику вогнеборці побачили, що з вікна першого поверху йде густий дим. Про це повідомила прес-служба УМНС в Рівненській області.

Не гаючи часу рятувальники проникли у вщент задимлену оселю, де в одній із кімнат на ліжку виявили напівпритомного чоловіка, на котрому горіло покривало, погорільця негайно винесли на свіже повітря та надали першу долікарську допомогу. Потому рятувальники за десять хвилин ліквідували осередок займання, котрими виявилися ліжко та речі домашнього вжитку, не допустивши поширення вогню на інші житлові приміщення.

Як згодом з’ясували співробітники МНС, врятованим виявився 42-річний власник квартири Юрій. Чоловік у помешканні проживає один без сім’ї, ніде не працює та зі слів сусідів зловживає спиртним, а на момент пожежі господар перебував у нетверезому стані. У помешканні рятувальники виявили порожні пляшки з під спиртного та купу недопалків. Попередньою причиною пожежі, фахівці вважають необережне поводження з вогнем під час куріння в стані алкогольного сп’яніння.

Схожі статті