+380673870816 +380673870816

На Рівненщині визначили стратегію розвитку ринків

Фахівці головного управління економіки та інвестиційної політики розробили програму розвитку роздрібних ринків до 2015 року. Так, нині в області їх функціонує 69. Тут облаштували майже 25 тисяч торговельних місць. Про це повідомила прес-служба Рівненської ОДА.
    Втім більшість із них потребує оновлення, створення комфортних умов, додаткових складських приміщень і торгово-технологічного обладнання. Тож перспектива – за перетворенням ринків у торговельно-сервісні комплекси, де кожен продавець матиме належно облаштоване робоче місце, а покупцеві пропонуватимуть широкий асортимент товарів та увесь перелік послуг. Над цим має працювати місцева влада кожного району та міста разом із власниками ринків. 
    Приклад такої співпраці вже є у Володимирці, де замість звичайного ринку створили торговельно-сервісний комплекс. Очільник області проревізував його роботу під час поїздки у Володимирецький район. Він ознайомився з новоствореними умовами праці та подальшими перспективами розвитку комплексу. Найближчим часом власні перспективні плани розвитку ринків мають розробити всі адміністративні одиниці. В них необхідно обумовити і терміни виконання, щоб можна було чітко відстежити загальнообласну стратегію.

Схожі статті