+380673870816 +380673870816

На Рівненщині визначили перспективи розвитку української і польської опозиції

У Національному університеті "Острозька академія" відбувся українсько-польський круглий стіл на тему: "Опозиція в Україні та Польщі: діяльність та перспектива". Участь у ньому взяли студенти факультету політико-інформаційного менеджменту Національного університету "Острозька академія" та Державної вищої професійної школою ім. Шимона Шимоновича (Польща, м. Замосць). Організація та проведення такого заходу стало хорошою традицією, оскільки він уже вп’яте відбувається почергово в Україні та Польщі. Про це повідомила прес-служба Острозької академії.
     Цьогоріч темою для дискусії стала діяльність інституту опозиції в Україні та Польщі. Учасники виголошували доповіді, у яких висвітлювали процеси формування, трансформації та сучасний стан опозиційних сил у сусідніх державах. "Родзинкою" обговорення стала відеопрезентація, підготовлена студентами Острозької академії - усі присутні мали змогу побачити матеріал про етапи розвитку опозиційного руху в Україні. 
     У підсумку обидві сторони все ж висловили сподівання, що перспективи розвитку в української опозиції є, але головними умовами трансформації має стати покращення нормативно-правової бази, яка регулює її діяльність та оновлення самого партійного складу у парламенті.

Схожі статті