+380673870816 +380673870816

На Рівненщині відбувся семінар для журналістів комунальних ЗМІ

Днями у Зарічненському районі відбувся семінар-навчання для редакторів та журналістів комунальних засобів масової інформації Рівненської області.

Семінар-навчання для редакторів та журналістів комунальних засобів масової інформації відбувся на базі редакції газети "Полісся" та районного радіомовлення. Учасники семінару обговорили порядок висвітлення діяльності органів державної влади та місцевого самоврядування, а також стан і перспективи розвитку телерадіоінформаційного простору області.

Окрім того, нещодавно районна громадсько-політична газета "Полісся", отримала нагороду від Національної спілки журналістів України. За словами голови Зарічненської районної державної адміністрації Надії Федюшко, органи влади співпрацюють із газетою.

Надія Федюшко, голова Зарічненської райдержадміністрації:

співпраця і розуміння між ЗМІ і владою присутні. Газета щира, така ж як і поліські люди. У нас є команда. Ми працюємо спільно, на повне розуміння. Фінансово у нас не виникає проблем, бо ми розуміємо, хто володіє інформацією, той володіє світом. 

Під час семінару учасники обговорили перспективи виходу району на FM станцію, адже у селах зараз лише дротове радіомовлення.

Олександр Доронін, голова Зарічненської державної районної ради:

дротове радіомовлення на селах фактично не відновлюється, адже це не вигідно для телекому. Ми всі розуміємо, що треба виходити на FM.

Після семінару гості відвідали амбулаторію сімейної медицини та дитячий садочок у селі Дібрівськ Зарічненського району. Побаченим залишилися задоволені. Не забули журналісти завітати та покласти квіти і до пам’ятника газеті "Червоний Прапор". Адже, у роки Великої Вітчизняної війни на цій території діяв обласний штаб партизанського руху і підпільно видавалося саме це видання.


110912_Seminar sferadesigner

Схожі статті